martes, 9 de abril de 2013

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "HÉROES"



Existeix la recepta de la felicitat? Estem programats per assolir-la? Podem aspirar a viure en plenitud? El coaching pot respondre a aquestes preguntes?
"Herois" pretén ser una referència, breu, directa i entenedora de la metodologia del coaching aplicada a les nostres vides. És un llibre únic perquè uneix el rigor científic tant de la neurociència com de l’arquetipologia, dues disciplines que no acostumen a tractar-se en una mateixa obra. Comparteix algunes de les tècniques que es poden utilizar per viure amb més plenitud i ser més feliç. Alhora és un homenatge als que converteixen cada dia en un moment molt especial, superant les dificultats, comprometent-se a oferir més esperança, més generositat i cooperació al seu voltant.
Aquest llibre se serveix de la neurociència per recordar la importància dels nostres pensaments i emocions. Recorre a la simbologia com una eina que facilita la sincronització dels dos hemisferis cerebrals i potencia la creativitat parlant un llenguatge profund, antic i mil · lenari.
La seva autora, Núria Oriol Palarea porta més de 15 anys treballant com a coach i ha sintetitzat la seva experiència en la qual aplica uns coneixements adquirits amb alguns dels millors professionals del nostre país i internacionals en disciplines tan diverses com la filosofia, la psicologia, la neurociència, l’ arquetipología i la meditació zen. Mostrant no tant sols un camí d'evolució personal sinó amb capacitat per a transformar el planeta.
Per la seva part, Eduard Benito ha dissenyat la portada i les làmines interiors del llibre mogut pel convenciment que l'art i el coaching són grans eines per al desenvolupament personal i professional i que les il·lustracions en una obra escrita incrementen la seva bellesa, la reflexió dels continguts i la inspiració per actuar.
S'hi troben alguns exemples per ser més conscients que en un moment donat decidim la vida que volem viure. Aquest llibre pretén ser una contribució i un agraïment a tots aquells que amb les seves decisions ens inspiren a superar els nostres límits: els Herois d'avui.

La professora d´ESPRI, Núria Oriol, presenta el seu llibre "Héroes"- Coaching para ser feliz-


No hay comentarios:

Publicar un comentario